EN

FR

Lorraine @ Comprend

Årsredovisning 2015-2023

NÅGRA ORD FRÅN EN INNEHÅLLSSPECIALIST

Hej svejs!

Hur sammanfattar man 8,5 år av jobb, liv och allt däremellan – i en onepager? En utmaning helt klart, och jag ska göra mitt bästa. Jag började på Comprend som ÅR-projektledare och uppenbarligen fastnade jag för det här med digitala rapporter och företagskommunikation. Sedan dess har jag haft sex roller till (utan att räkna en mängd olika Festgenerals-roller och liknande) och förmånen att jobba med över hundra begåvade, omtänksamma och roliga kollegor genom åren. Många har sagt det förut, men eftersom det är så väldigt sant kommer jag att säga det också: det är människorna på Comprend som är the sh*t.

Som på alla jobb, och i livet, har det gått upp och ner. Och så har det varit förändringar. Förändringar av organisation, team, ledare, kontor, arbetssätt, PPT-mallar och så vidare. Jag såg mig själv som en person som inte gillade förändring, men – jag står upp fortfarande! Och här ska jag till och med initiera en stor förändring i att byta jobb. Det var ett väldigt svårt beslut, men jag kom till slut* fram till att rädsla för förändring inte borde vara det som håller mig tillbaka.

Så önska mig lycka till, ta hand om er och håll kontakten! Tack ❤

*’Till slut’ skrivs inte ihop till ett ord om du syftar på betydelsen ’avslutningsvis’. ’Tillslut’ är imperativformen av verbet tillsluta, och används alltså om du vill säga till någon att stänga till något.

Snabba fakta

2015 till 2023 i bilder

Ett urval

Vad andra tycker

”Lorraine är en favoritkollega som med stort hjärta och skarpt sinne alltid ger både kunder och kollegor ett kunnigt, professionellt och varmt bemötande. Hon bidrar starkt till en positiv arbetsplatskultur och det faktum att hon bestämt värnar om korrekt användning av svenska språket (vi är en döende skara som fortfarande gör det) är också beundransvärt.”

Charlotte Naversten
Affärsutvecklare och innehållsspecialist

”Lorraine är en av de kollegor som har ett större positivt inflytande på min vardag på jobbet. Det är hennes vänlighet och humor blandat med stor arbetserfarenhet och djup kunskap som gör att jag ser mycket fram emot varje gång vi har gemensamma projekt och gemensamma uppgifter.”

Berulv Tøndel
Affärsutvecklare

2015-2023

Höjdpunkter och prestationer


Vinnare av Comprend Julrim™️ 2016

”Shit in, shit out.”


Blev vuxen

Gifte mig. Flyttade till hus. Fick barn.


Crashade ÅR-verktyget Siteplanner

För många gånger…


Fick vänner för livet

Comprend-familjen!


”Kulturbärare”

Stolt som en tupp över det


Medgrundare av GT-vagnen™️

Skål!


Tre gånger inflyttad på SV20

Kommer det bli en fjärde?


Utexaminerad från hissterapi

Trapporna åtta våningar, rätt bra träning dock.


Startade en webbshop

Tack och lov att jag hade utvecklare till hjälp!

Sedda (och osedda!) videoS av

En konsult in action

Vart bär det hän

Jag ska jobba som IR communication specialist på Sciety – ett investeringsföretag inom life science and digital hälsa.