Så har det blivit 2013. Summeringar och tillbakablickar fyllde flödet för någon vecka sedan och gymmen är överbelamrade av nyårslöften. Eftersom jag både skrev en lightsummering och följde upp med halvårsrapport under förra året är det väl på sin plats att bidra med något som året som helhelt, och passande nog fick jag en bloggutmaning av Helen (visserligen till dansbloggen, men jag plockar upp den här istället) med ett gäng ”årets” att besvara!

Årets konsert
Helt klart The Throne Tour! SannaJenny och jag guppade i takt till Kayne West och Jay-Z i Globen, och trots att vi prickade tanthöjdskräcksplatserna så var det grymt. Den playlisten har gått på repeat många gånger under året.

Årets hångel
Klyschigt värre, men ett glas champagne och en kyss uppe i Eiffeltornet en strålande sommardag –  jag tror ni förstår.

bild

Årets sommarnatt
Min systers sambos 30-årsfest ute i Stockholms skärgård! I fantastiskt sällskap badade vi, åt god mat, sjöng och dansade ute på terrassen ändå tills det blev ljust (dvs. kl 03), åt korv mitt i natten och sov i våningssäng.

sommarnatt

Årets upplevelse
Besök hos syster i Stavanger över påsk och klassisk norsk tur till Preikestolen.

Preikestolen

Årets besvikelse
Det finns en sådan tyvärr, men den är inte riktigt mogen för publicering ännu.

Årets resa
Sommar på västkusten, Paris och Bretagne. Det roadtripades både hit och dit, i olika bilar och med olika sällskap.

Frankrike

Årets upptäckt
Att man nog blivit vuxen trots alls. (Bättre sent än aldrig.)

Årets låtar
Scream och Diamonds.

Årets film
Jag skulle vilja säga The Artist, men skäms lite över att inte ha sett den än.

Årets bok
Shantaram.

Valfri bubblare: årets dresscode
Hatt och cocktailklänning!

Årets dresscode