Well, om sanningen ska fram har jag inte varit helt trogen min bokcoach, och var förmodligen inte redo att stå på egna ben än. Jag har inte varit helt boklös sen sist, bara inte haft samma tempo i läsandet. Efter Busters öron (som jag, förutom att det klipptes av hundöron, tyckte väldigt mycket om) så läste jag Donna Tartts Den hemliga historien. Helt omöjlig att släppa! Det var en sån bok som jag fick tvinga mig själv att slå ihop när klockan närmade sig 02 och samma visa även morgonen efter när jag kom in på jobbet. Boken var ganska lång, och det slog mig efter att jag hade läst ut den hur mycket man kan fästa sig vid karaktärer och verkligen sakna dem när man läst klart boken. Mycket bra bok men andra ord!

Efter det tänkte jag i alla fall prova mina egna vingar och påbörjade boken Utrensningen som jag råkade ha hemma. Och ja… Den är absolut inte dålig, men jag bara fastnade inte riktigt och nu ligger den och väntar med vikt hörn på sidan 64 av 357.

Istället gav jag ljudböcker ett nytt försök under julen, mycket för att vi skulle bila genom ett vintrigt Europa och tyckte det var trevligt att ha något att lyssna på tillsammans i bilen. Så jag började använda Storytel för att lyssna på ljudböcker i mina mobila devices och är just nu helt fast i Lars Keplers Hypnotisören! Bra tjänst det dära.

(Ett tips dock: Det var inte helt lyckat att vara tre personer på att lyssna på en ljudbok samtidigt eftersom det alltid var någon som somnade och därmed missade något. Men tanken var god!)

4 kommentarer den Hur går det med läsningen?

 1. Eftersom du gillade Den hemliga historien kan jag även tipsa om Donna Tartts andra bok, Den lille vännen. Inte fullt lika bra, men klart spännande. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9100580457

  Oh, och så måste du läsa Fördjupade studier i katastroffysik! Jämförs ofta med Den hemliga historien och var verkligen sjukt rolig läsning. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9127114368

  Har båda böckerna hemma som du kan låna!

  MVH,
  Din personliga bibliotekarie

 2. Hej, kul att ni lyssnade tillsammans på ljudbok!
  Kanske det kan vara läge att göra något samtidigt?!
  /Maria på Storytel

Kommentarer är stängda.