Det har haglat årssummeringar och avlägganden av nyårslöften i flödet de senaste veckorna, men för egen del så skulle en summeringen gå relativt snabbt egentligen (jobba, jobba, fylla 30, jobba, dansa, jobba, jobba), och nyårslöften är av erfarenhet inte riktigt min grej.

Men det är såklart inte så att jag inte funderat på mitt 2012! Det här har jag ändå tänkt skulle kunna vara trevligt att summera till nästa nyår: (utan inbördes ordning)

 • Dansa!
  Förmodligen mest på Balettakademien och Caribbean DanceStudio, men förhoppningsvis också med katterna ute på något trevligt dansgolv.
 • Laga en massa fransk mat!
  Jag blev helt sinnesjukt bortskämd under jul och nyår med hemlagad fransk mat till lunch och middag varje dag i två veckor. Såpass att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta mig för i matväg när jag väl var hemma igen. Så nu är jag pepp på att få in det i min vardag lite mer.
 • Någon typ av miljöombyte
  Helst ett ganska stort sådant och helst som innebär att omge sig av människor som är engagerade och gillar det de gör.
 • Bli mer zen
  Eller ja, det kanske är ett uttryck som används mer på franska, men att helt enkelt lära mig att inte hetsa upp mig, ta åt mig för mycket, kunna ta ett djupt andetag och räkna till tio, ja sånt där.
 •  Hälsa på mamma på västkusten, pappa i Bretagne och syster i Stavanger
  Det vill säga jobba på packa lätt-skillsen.

2 kommentarer den Hej 2012!

 1. Pingback: Halvårsrapport
 2. Pingback: Skepp ohoj 2013!

Kommentarer är stängda.