Förra veckan fick jag följande länk av en kollega: takethislollipop.com. Den ledde mig till en Facebook-integrerad typ skräckfilm om, ja igen, moi! Välgjord – check, skrämmande – check. Men sen då? En countdown på 60 minuter och ett namn på en som av mina Facebook-vänner som var ”next”. Jag googlade som en tok givetvis och väntade tålmodigt i en hel timme på… ingenting. Det hände ingenting. Vem stod bakom? Vad är syftet? Det var många andra frågor som jag ville få svar på, snarare än att få en aha-upplevelse om att det finns galningar därute som kan ta reda på en himla massa om mig och få för sig att sätta sig i bilen och styra kosan raka vägen hem till mig (som kanske borde varit den ”rätta” reaktionen…).

Ikväll fick sökandet på svar en ny boost! Jag hittade följande artikel. Fortfarande inte helt nöjd med det…