Jag har alltid haft en ambition att läsa mer än jag gjort, men ofta har det prioriterats ner på grund av helt, givetvis, giltiga anledningar. Som att när man pluggar så hinner man bara läsa kurslitteratur. Eller som att man inte orkar läsa på kvällarna när man jobbar mycket. Så jag har läst på semestern. Men efter årets sommarsemester kände jag inte för att vänta till jul innan jag läste nåt igen. Så jag tog hjälp av Sanna, som jag nu på eget bevåg har utnämnt till min bokcoach. Så fort jag läst klart en bok nu så konsulterar jag min coach om vad jag borde läsa härnäst.

Hittills har jag läst Alkemisten och Elva minuter och läser just nu Busters öron. Det blir spännande att se vad som står på tur efter det!

 

3 kommentarer den Om att ha en bokcoach

  1. Holla när du läst ut det, vad du tyckte, och vilken typ av bok du är sugen på härnäst!

    MVH,
    Lord Lenin, legitimerad bokcoach sedan 2010

Kommentarer är stängda.