I fredags firade SannaSusannaJenny och jag att vi känt varandra i hela tre år! Det var den 26 augusti 2008 som vi för första gången satte oss i skolbänkarna på Medieinstitutet.

Jag minns Jenny som den matbloggande bullmamman, men idag är hon mer av gängets hårt arbetande och auktoriserade partykvinna. Susanna var den välutbildade journalisten, idag hon som säger saker som är så galet mycket roligare än hon själv förstår och bjuder på hejdundrandes balleinvigningar. Sanna med författardrömmarna och som gillade rödvin och combat, som fortfarande har samma drömmar och faiblesser men som lagt på ett stort lager wordpress och rövskak.

Det hela tog fast form när vi på våren 2010 åkte på weekendresa till Amsterdam. Fantastisk resa och minnen för livet!

Vi har alltid löjligt kul när vi ses (som när vi åkte berg-och-dal-bana i mitt kök), men som de social media addicts som vi är så har vi nästan lika kul även när vi inte ses IRL. Som när vi roade oss en söndag med att battla IRL-smileys. Självklart har vi ett par Facebook-grupper, hemliga projekt, ett twitterkonto, delade Googgle docs, en SMS-grupp osv.

Vi kommer att ta över världen, bara så att ni vet.

3 kommentarer den Gänget!

Kommentarer är stängda.