Då har den tredje och sista veckan på semestern också blivit söndag. Den här veckan har jag för andra året i rad dansat på Bounce Summercamp, vilket var fantastiskt roligt och en härlig kickstart för att komma igång med höstträningen. Mer om campet finns i min dansblogg.

Förutom de tre timmar per dag som ägnades åt faktisk dans och timmarna omkring det med stretching, äta rätt och så vidare har jag passat på att hänga med min danskompis och röja ur massa skräp från mitt förråd.

Veckan avslutades med en helg i Blekinges skärgård och #sswc.

För egen del var det mest givande att träffa folk som jobbar inom samma område och stötte på samma typ av problem och tillsammans kunna diskutera lösningar. Jag gillade speciellt Micke Kazarnowiczs tanke som ponerade att vi alla jobbade på samma bolag och att detta var en internkonferens där man träffades över avdelningsgränser vilket skulle göra det lättare att kanske lyfta luren eller skicka ett mail efteråt. Att vi nu inte gör det spelar ju egentligen ingen roll, man har utökat sin nätverk med likasinnande och det är guld värt. Att sitta på bryggan, vid lägerelden, titta på när det hoppades från dödsklippan eller svettas tillsammans på ladans dansgolv var inte helt fel det heller!
Så imorgon är det tillbaka till jobbet. Jag har funderat mycket över jobb vs semester sen jag läste den här artikeln hos Anna-Carin, och det känns faktiskt rätt pepp att jobba! I alla fall att komma igång att jobba igen, för att ”vara tillbaka på jobbet” är inte riktigt detsamma.